Tuesday, October 1, 2019

10 Important questions about Google Adsense for blog.

10 Important questions about Google Adsense for blog.

Many people ask different questions when approaching Google AdSense on the blog.However, not all questions are effective. Today, I will show you 10 important questions about Google Adsense on the blog.

10 Important questions about Google Adsense for blog. How many words should the blog post contain? What should be the quality of the content? Do you have to write about only one particular topic or can you write on multiple topics? What kind of template is good to use? Is it important to provide privacy policy, contact information etc. on the blog? Why do you need a top level domain? How much content should be on the site? Whether local ad can be installed on the site? Is there a unique visitor to the site? How many months should the domain age be on the site?


  1. How to earn money from the blog Detailed discussion Learn more
  2. 15 imortant things to Enable AdSense for new blog Learn more

Question 1: How many words should the blog post contain?

Answer: Some people say, 500 or 1000 words are better but there really is no such thing! I have many posts in 200-250 words that I still get AdSense approved. The real thing is that the quality of the content has to be good which will benefit the people who read it. Writing irrelevant the content of 2000-3000 words it`s bad for visitors. Rather, people will be bothered to read them.


Question 2: What should be the quality of the content?

Answer: Google has stated in its terms that copy paste cannot be done! I do not paste any kind of copy that I wrote such a large post but did not paste copy from anyone. Everything that has been written is written by itself. Only some ideas were taken. However, this does not mean that no information will be taken from the net. The necessary information can be collected from the net and written in your own language. So that it does not match the other.


Question 3: Do you have to write about only one particular topic or can you write on multiple topics?

Answer: You can see on my blog more than one subject. Of course you can write about multiple topics. However, there are some things that cannot be written that I have already mentioned.


Question 4: What kind of template is good to use?

Answer: You can use the free template of the blog at the beginning. But it is nice to see a blog or website if there is a good responsive template. As a result, there are more visits to the blog.


Question 5: Is it important to provide privacy policy, contact information etc. on the blog?

Answer: It is very important to use them clearly. I have already mentioned that you need to put 6 pages on your blog or website, then Google will help you get Adsense.


Question 6: Why do you need a top level domain?

Answer:You will never get AdSense with subdomain or free domain (eg: .tk .ga, etc.). To get the AdSense you must select a good quality domain. For example, .com .net .org is better. Of course, Google previously provided adsense only when it was a subdomain of Blogger. But many are working online now. Many are now encouraged to work. So Google will be the best domain of any kind, regardless of the site.


Question 7: How much content should be on the site?

Answer:Many people apply for adsense with 8-10 content and think before adsense get then I will give more content. It's a big mistake. Because if there is not enough content Google will never approve your AdSense account. Therefore, you need to apply Google Adsense with minimum of 30-40 content . Each content minimum should be between 300 and 1000 words and try to write 1000,1500,2000, as many as you can.


Question 8: Whether local ad can be input on the site?

Answer:Google AdSense never likes multiple hassles. So if you have any other ad network company ad on your site, remove it. Then apply Adsense in a fresh way. After getting adsense you can use other company's ads again. If there is more than one ad on one page, people will get annoyed as this will reduce your site visits.


Question 9: Is there a unique visitor to the site?

Answer:The chances of getting adsense on your site only increase when new or unique visitors come to your site daily. So, by bringing SEO to your site, bring new visitors daily to the site. Why not a site without a visitor?


Question 10: How many months should the domain age be on the site?

Answer:Many people say that the site should be 6 months old to get adsense, while others say the minimum should be 3 months. In fact, many sites get adsense within 4-5 months. That means if one site has enough content and everything is fine then Google Adsense will be available.


Rea es:
শেয়ার করুন

Author:

আমি একজন অতি সামান্য মানুষ। পেশায় একজন লেখক,ব্লগার এবং ইউটিউবার। লেখালেখি করতে খুব ভালো লাগে। আমার এই সামান্য প্রয়াসের মাধ্যমে মানুষের কিছু শেখাতে পারা ও বিনোদন দেওয়ার মাধ্যমে আনন্দ খুঁজে পায়।

1 comment: